top of page
Ontwerp zonder titel (2).png

Kinderwens

1. Lang bezig met het proberen zwanger te worden, klaar om controle te nemen over je vruchtbaarheid reis? Ik ben hier om je elke stap van de weg te begeleiden. Klik hier om vandaag nog een gratis consultatie met mij in te plannen.

2. De vruchtbaarheid reis kost je veel tijd en energie. Voel je je overweldigd door je vruchtbaarheidsproblemen? Je bent niet alleen. Neem contact met mij op voor een één-op-één consultatie en laten we samen verkennen hoe we deze reis kunnen navigeren.

3. Laat je vruchtbaarheid uitdagingen je niet definiëren.  Ik ben hier om de ondersteuning en begeleiding te bieden die je nodig hebt. Neem vandaag nog contact met mij op om je pad naar het ouderschap te starten.

4. Zie het niet zitten om met hormonen en IVF technieken te starten, en klaar om een holistische benadering van je vruchtbaarheid te verkennen? Laten we praten. Klik hier om een sessie met mij te boeken.

5. Vrienden en kennissen willen je graag helpen, maar ze begrijpen niet echt hoe het voelt. Je vruchtbaarheid reis hoeft geen eenzame te zijn. Ik ben hier om te helpen. Neem vandaag nog contact met mij op voor een gratis consultatie.
 

_Brandmagazine Amani (3).jpg

"We stimuleren openheid, eerlijke communicatie en ondersteuning tussen partners."

Ontwerp zonder titel (2).png

Empowerment, Hoop & Rust

Iedereen die een kinderwens koestert en geconfronteerd wordt met uitdagingen in de vervulling daarvan, kan baat hebben bij gerichte begeleiding. Tijdens vruchtbaarheidsbehandelingen kunnen koppels verschillende perspectieven hebben over het aanpakken van hun gezamenlijke uitdagingen; op dat moment bieden wij op maat gemaakte coaching en counseling aan. Dit geldt ook voor vrouwen met menstruatieproblemen.

Voor paren met een kinderwens staat dit verlangen vaak centraal in hun gedachten. De angst voor teleurstelling en mislukking kan echter een zware last worden, waardoor het normale denkproces belemmerd wordt. Heb je je ooit afgevraagd welke impact dit kan hebben op je lichaam? Dokter Amani heeft antwoorden! Wij bieden consultaties aan met Dokter Amani om je te helpen moeilijke momenten te verwerken, zoals verlies of rouw, omdat het cruciaal is om veerkrachtig terug te komen na tegenslagen.

Ontwerp zonder titel (2).png

Waar kun je bij ons voor terecht

Fertiliteits Verkenning: Eenmalig Consult 

   Duur: 90 minuten

   In dit pakket bied ik een uitgebreid eenmalig consult aan waarbij we samen de basis van jouw vruchtbaarheidsproblemen zullen verkennen. We zullen je medische geschiedenis bespreken, je levensstijl en voedingsgewoonten beoordelen en eventuele stress factoren identificeren die van invloed kunnen zijn op je vruchtbaarheid. Na afloop van het consult ontvang je een persoonlijk advies en tips om je vruchtbaarheid te verbeteren.

 

Fertiliteits Boost: 6-Weeks

   Duur: 6 weken

   Dit pakket is ontworpen voor diepgaande begeleiding gedurende een periode van zes weken. We zullen samenwerken om een op maat gemaakt plan te ontwikkelen om je vruchtbaarheid te verbeteren. Dit omvat voedingsadvies, stressmanagementtechnieken, levensstijlverbeteringen en ondersteuning bij emotionele aspecten van vruchtbaarheid. Gedurende deze tijd zullen we regelmatig contact hebben via video-oproepen en e-mail om je voortgang te bespreken en aanpassingen aan je plan te maken.

 

Fertiliteits-Transformatie: 4-Maanden 

   Duur: 4 maanden

   Dit uitgebreide pakket is bedoeld voor een grondige en langdurige aanpak van vruchtbaarheidsproblemen. Gedurende vier maanden zullen we samenwerken aan het transformeren van je vruchtbaarheid. Dit omvat een diepgaande evaluatie van je medische geschiedenis, voedingsanalyse, levensstijl optimalisatie, emotionele ondersteuning en stressmanagement. We zullen regelmatig bijeenkomsten hebben, zowel persoonlijk als via video-oproepen, om je voortgang te volgen, je plan aan te passen en ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ondersteuning krijgt op je reis naar vruchtbaarheid.

 

Elk van deze pakketten is ontworpen om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen, en ik ben er om mijn klanten te begeleiden en ondersteunen op hun weg naar een gezonde en succesvolle zwangerschap. Neem gerust contact met me op of doe eerst de fertility check en dan bespreken we welk pakket het beste bij jou past.

Wat kun je verwachten

Dr. Amani.png

Basis van vruchtbaarheid en veelvoorkomende problemen.
Behandelingsopties en recent onderzoek.
Mythen en misvattingen over vruchtbaarheid.
Besluitvorming en voorbereiding op behandeling.

Dr. Amani.png

Introductie tot emotionele intelligentie en zelfbewustzijn.
Coping-strategieën en stressvermindering.
Het belang van een ondersteunend netwerk.
Reflectie en vooruitkijken.

 

 

Dr. Amani.png

Basis van voeding voor vruchtbaarheid.
Invloed van lichaamsbeweging op vruchtbaarheid.
Slaap, rust en herstel.
Reflectie en aanpassingen

Dr. Amani.png

Introductie tot bewustwoording en mindfulness.
Wat kan je doen om te ontspannen
effect alternatieve behandeling op vruchtbaarheid.
Reflectie en integratie.I

Dr. Amani.png

Medische geschiedenis en huidige gezondheid.Behandelingsopties en voorkeuren.Communicatie met zorgverleners.Reflectie en actieplan.

Ontwerp zonder titel (2).png

Waarom Kiezen voor Dokter Amani

 Ervaren fertiliteitsarts met meer dan 30 jaar ervaring
 

Gepersonaliseerde vruchtbaarheid coaching en medische begeleiding om je droom om ouder te worden te verwezenlijken.
 

Ik denk dat je een gericht plan nodig hebt om zwanger te worden als je het meer dan zes maanden zonder succes hebt geprobeerd
 

 Ik heb jouw welzijn voorop staan en ondersteun je bij elke stap.
 

Patiëntgerichte zorg, waarbij jouw doelen en wensen voorop staan. Ik geloof dat geïnformeerde patiënten de beste beslissingen nemen, en samen navigeren we met vertrouwen door de complexe wereld van vruchtbaarheidsbehandelingen.

Persoonlijk

Vertrouwd

Erkend

Allround

Ontwerp zonder titel (2).png

Wat patiënten zeggen:


'13 jaar geleden heeft Dr. Amani mij met de ivf behandelingen begeleid. Voor mij was zij een zeer aangename en professionele arts! Aangezien de behandelingen en de verwachtingen hoog gespannen zijn, kreeg ik altijd een warm, rustgevend gevoel bij haar. Wat zeer belangrijk is ook voor je geestelijke toestand. Met als resultaat 2 gezonde, prachtige meisjes die inmiddels op de middelbare zitten! "

Elnara

Vragen of twijfels? 

Als je vragen hebt of meer uitleg over ons wilt, bel ons dan gewoon even!

Ontwerp zonder titel (2).png
Nij-Linge
Freya-logo-400-225
logo-saltro
logo_verloskundigen_oosterhout
Nieuwe-afbeelding-1
logo.2a74d39132b3
31.jpg

"Like the dandelion's dance in the wind, fertility is a journey of hope, where each seed represents the possibility of new life, carried by the wings of courage."

bottom of page