top of page
Ontwerp zonder titel (2).png

Huisartsen en andere zorgverleners: 

Wanneer je als zorgprofessional geconfronteerd wordt met patiënten die hun kinderwens uiten, en je inschat dat het momenteel te vroeg is voor een formele doorverwijzing naar een ziekenhuis, komt Dokter Amani in beeld als essentiële schakel in dit proces. Onze expertise en persoonlijke begeleiding kunnen een waardevolle aanvulling zijn, waarmee je de juiste ondersteuning biedt aan je patiënten op dit gevoelige punt in hun streven naar ouderschap.

Ontwerp zonder titel.jpg

''Wij werken nauw samen met een huisarts, gynaecoloog en andere zorgverleners''

Ontwerp zonder titel (2).png

Waarvoor kunt u doorverwijzen

 • Vindt de patiënt het te vroeg om naar het ziekenhuis te gaan voor het uitblijven van zwangerschap?
   

 • Aarzelen ze nog over starten met intensieve hormonale behandeling? 
   

 • Wat als er een ruimte was waarin uw patiënten zich volledig begrepen en ondersteund voelen tijdens hun unieke Fertiliteitreis? 
   

 • Hoe zou de Fertiliteit van uw patiënt beïnvloed kunnen worden als ze meester werden in het beheren van hun stress?
   

 • Besluitvorming: Stel je voor dat je patiënten toegang hadden tot diepgaande kennis en inzichten over hun Fertiliteit- hoe zou dat hun keuzes en paden beïnvloeden?
   

 • Relatie: Wat zou het voor een koppel betekenen om samen sterk te staan in hun Fertiliteitsreis, versterkt door gespecialiseerde ondersteuning?
   

 • Hoe zou een holistische benadering, die zowel lichaam als geest aanspreekt, de Fertiliteitservaring van uw patiënt transformeren?
   

 • Wat is de impact op de patiënt wanneer de wijsheid van een Fertiliteitscoach en de kennis van medische professionals samenkomen?
   

 • Hoe zou de reis van uw patiënt veranderen als ze expert begeleiding hadden bij het navigeren door de complexe beslissingen rondom Fertiliteitsbehandelingen?
   

 • Wat zou het voor uw patiënt betekenen om een blijvende bron van steun en begeleiding te hebben, ongeacht de uitkomsten van hun Fertiliteitreis?
   

About
Ontwerp zonder titel (2).png

Waarom doorverwijzen naar Dokter Amani

Bij Dokter Amani is ons doel dat na het eerste consult de patiënte volledig op de hoogte is van haar situatie en de beschikbare behandelingsopties. We nemen uitgebreid de tijd om de mogelijke behandelmethoden volgens de Nederlandse zorgrichtlijnen te bespreken. Als verwijzer ontvangt u direct een heldere terugkoppeling.

We werken nauw samen met huisartsen, gynaecologen en andere zorgverleners. Wij streven naar een holistische benadering, waarbij we ook complementaire zorg aanbieden, zoals begeleiding tijdens het fertiliteitstraject en gynaecologische echocontroles.

 

Patiënten kunt u snel digitaal doorverwijzen naar Dokter Amani. Het landelijke systeem ZorgDomein is gekoppeld aan de praktijk, en dat maakt het voor de meeste zorgbehoevenden toegankelijker. Het wordt door meer dan 90% van alle huisartsen gebruikt ter ondersteuning bij het kiezen van een geschikte zorginstelling en het doorverwijzen van patiënten voor verder onderzoek of behandeling. Patiënten krijgen ook de aandacht die ze nodig hebben als ze in onze fertiliteitspraktijk komen

Ontwerp zonder titel (2).png

Met ruim 30 jaar ervaring als fertiliteitsarts, bied ik een persoonlijke en deskundige benadering waarbij de patiënt zich comfortabel en begrepen voelt. Bij ons is er geen wachttijd; u ontvangt binnen 24 uur een antwoord.

Ontwerp zonder titel (2).png

De praktijk heeft een naadloze verbinding met het landelijke ZorgDomein-systeem, wat de toegankelijkheid voor veel zorgbehoevenden vergemakkelijkt.

Ontwerp zonder titel (2).png

Dokter Amani vervult met toewijding een bemiddelende rol, waarin ze fungeert als brug tussen zorgverleners en klanten, om een optimale zorgervaring te waarborgen.

3-Talig

Geen wachttijd

Erkend

Persoonlijk

Vragen of twijfels? 

Als u vragen heeft of meer uitleg over ons wilt, bel ons dan gewoon even!

"Beyond infertility lies the extraordinary story of your strength, resilience, and unyielding spirit."

bottom of page