top of page

Over

Doctor Amani

Als ervaren arts en vruchtbaarheid coach wil ik mensen helpen de meest geschikte weg te vinden in hun behandeltraject, zodat ze zich beter kunnen voelen en op hun lichaam kunnen vertrouwen. Zij willen voorbij de emotionele en mentale barrières die hen tegenhouden.

Ik wil mijn cliënten helpen hoop en rust te vinden, zelfs op hun meest kwetsbare momenten. Ik ben een van de weinige coaches die dat voor mensen kan doen, omdat ik weet hoe het is om in een situatie te zitten waarin je laatste redmiddel hoop is!''

 

Ik geloof na 30 jaar ervaring in dit vak: 

 DAT ER ALTIJD HOOP IS. 

Ik geloof dat er een reden is waarom je niet zwanger wordt.

Ik geloof dat je lichaam je iets probeert te vertellen met al die negatieve zwangerschapstesten.

Ik denk dat je een plan nodig hebt om zwanger te worden als je het meer dan zes maanden zonder succes hebt geprobeerd.

Ik geloof in het geven van antwoorden aan degenen die ernaar op zoek zijn.

Afbeelding1.jpg
Ervaring

CV Amani Aloraiby

Download hier het CV:

Ontwerp zonder titel (2).png

Praktische Informatie

 • Wij zijn open op maandag, donderdag, vrijdag en zondag op afspraak. 
   

 • Wij hebben een telefonische bereikbaarheid alle dagen zijn tussen 10:00- 19:00 ( behalve Zaterdag).
   

 • Voor algemene vragen verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen of gebruik te maken van WhatsApp. 
   

 • Via de mail kunnen wij niet ingaan op grote medische vraagstukken of meerdere vragen met betrekking tot de behandeling. Hiervoor kunt u een consult of een webcamconsult inplannen.
   

 • U kunt bij Dokter Amani een webcamconsult plannen.
   

 • Herhaal Recepten kunt u aanvragen via WhatsApp onder vermelding van uw naam, geboortedatum, naam van het medicijn, de gewenste dosering en de hoeveelheid. Op tijd aangevraagd is op tijd ontvangen!  Hier zijn kosten aangebonden. 
   

 • Uw ziektekostenverzekering vergoedt waarschijnlijk uw factuur niet, omdat wij geen contracten hebben met zorgverzekeraars. Dit is een bewuste keuze. Zo kunnen wij de persoonlijke zorg aanbieden, zonder vast te zitten aan restricties van de zorgverzekeraar.
  Soms wordt gedeeltelijk vergoedt van het bedrag dat de zorgverzekeraar voor een bepaalde DBC-zorgproduct als tarief hanteert. Het percentage wat niet vergoed wordt is uw eigen bijdrage en dient door u zelf te betalen.

   

 • Een bezoek aan een medisch specialist valt onder uw basisverzekering. Veel mensen denken dat er één soort basisverzekering bestaat, maar er zijn meerdere opties. Sommige zorgverzekeraars hebben een budget polis (natura), een reguliere polis (mix tussen natura en restitutie) en een exclusief polis (restitutie). Hierdoor zit er verschil in de vergoeding die u krijgt. Van 50% bij een budget polis tot 100% bij een exclusieve polis van het marktconforme tarief. Dit tarief wordt door de zorgverzekeraar bepaald en verschilt ook per verzekeraar.
   

 • Wij hebben eigen tarieven en deze kunnen afwijken van het marktconforme tarief van de verzekeraar. Onze tarieven zijn afgestemd op de tarieven in de regio. Omdat we geen contracten hebben, bepalen we onze prijs in alle redelijkheid.

bottom of page